Tuesday, January 18, 2011

Ενημέρωση Domain Name επαφές με Η έναρξη του 2011

Έχουν ήδη έχεις ένα μήνυμα "αυτό το μήνυμα είναι ετήσια υπενθύμισή σας ότι η επαφής δεδομένα που σχετίζονται με το όνομα του τομέα σας πρέπει να είναι ακριβή και ενημερωμένα" που επίσης λέει "… να θυμάστε ότι υπό τους όρους της συμφωνίας μας, την παροχή ψευδών πληροφοριών WhoIs μπορεί να είναι λόγοι ακύρωσης της σας καταχώρηση ονόματος τομέα."; Το έκανα!

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δώσει προσοχή για την επαφή λεπτομέρειες που χρησιμοποιούν όταν καταχωρήσετε ονόματα τομέων. Μερικά ακόμη και παρέχουν ανακριβείς πληροφορίες κατά την καταχώρηση των διευθύνσεων web – ορισμένα από αυτά προσπαθούν να κρύψουν τους ταυτότητα, άλλοι μόλις κάνετε χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, μόλις όπως αυτή. Ωστόσο κάθε Γραμματέας τομέα μπορεί να αποφασίσει να αναστείλει προσωρινά ή να ακυρώσετε ακόμη και οποιοδήποτε όνομα τομείς εάν τις πληροφορίες WhoIs δεν συμφωνεί με το ICANN κανόνες.

Το Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) υιοθετεί μια πολιτική πολιτικής υπενθύμιση δεδομένων Whois (WDRP), η οποία απαιτεί τομέα καταχωρούντες να τουλάχιστον μία φορά το χρόνο τις πληροφορίες επαφής που συνδέονται με τους ονόματα τομέων και να κάνετε διορθώσεις όταν είναι απαραίτητο. Οι καταχωρητές τομέα υποχρεούνται να υπενθυμίσουμε επισήμως τους πελάτες μια φορά το χρόνο να αναθεωρήσει και να ενημερώσει τις πληροφορίες επαφής. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την έγκριση της WDRP πολιτικής.

Ορισμένες καταχωρητών λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη του ICCAN κανόνες και ακόμη και να αναστείλει υπηρεσίες DNS για ορισμένες διευθύνσεις web που έχει ανακριβείς πληροφορίες στο το WhoIs. Μπορείτε να βρείτε το όνομα τομέα σας αναστέλλεται προσωρινά, εάν υπάρχει κάποιο λάθος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΌ κώδικα ή διαφορά μεταξύ φυσική διεύθυνση πόλη και Νομός/επαρχία.

Τόσο συνδεθείτε στον τομέα σας του web hosting υπόψη και να ελέγξετε τις λεπτομέρειες WhoIs σας ονομάτων τομέα. Περισσότερα σχετικά με την πολιτική Whois δεδομένων υπενθύμισης μπορούν να βρεθούν στο δικτυακό τόπο της ICCAN.

Γράφει ο D.Avramov · Filed Under Domains

No comments:

Post a Comment