Monday, December 27, 2010

Πιστοποιητικά EV SSL. Πού για να πάρετε μια;

Σου αρέσει διευθύνσεις τοποθεσιών Web που εμφανίζουν σε μια Πράσινη ταινία με τα προγράμματα περιήγησης web, όπως το PayPal. Ναι! Για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτή τη δυνατότητα θα εξηγήσει ότι πρόκειται για ένα δικτυακό τόπο προϊόν ασφαλείας ονομάζεται Extended επικύρωσης πιστοποιητικού SSL (Extended Validation πιστοποιητικού). Αυτό είναι ένα υψηλότερο διασφάλιση πιστοποιητικό που εκδίδεται από τους παραγωγούς SSL που χρησιμεύει για να καθησυχάσουμε τους επισκέπτες από οποιαδήποτε τοποθεσία Web που εκτελείται από legitimated επιχειρήσεων, που μπορεί να είναι αξιόπιστες.

Γιατί χλωρός γραμμής EV SSL;

SSL είναι πρέπει για κάθε τοποθεσία Web που έχει μια εντύπων για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Internet χρήστη – ονόματα, email, προσωπική ή επαγγελματική διεύθυνση και φυσικά οικονομικά δεδομένα αυτών έχει πιστωτικές κάρτες, λεπτομέρειες Τράπεζας, κ.λπ. Υπάρχουν απλές, καταχώρηση επίπεδο SSL πιστοποιητικών που πωλούνται για περίπου 50 €/ έτος (τιμή λιανικής πώλησης). Εξασφαλίζουν ότι η αποστολή τους χρήστες πληροφοριών μέσω φόρμες web είναι κρυπτογραφημένο και προστατεύεται. Όμως αυτά τα πιστοποιητικά δεν εγγυώνται ότι το δικτυακό τόπο και οι ηλεκτρονικές επιχειρηματικές λειτουργεί από την εταιρία νόμιμα.

Σε αντίθεση με τις τακτικές πιστοποιητικά SSL, έχει εκδοθεί το πιστοποιητικό Extended Validation SSL μόνο μετά την επιχειρηματική πίσω από το δικτυακό τόπο επαληθεύτηκε προσεκτικά από την αρχή που εκδίδει το EV SSL. Οι παραγωγοί SSL χρησιμοποιούν συνήθως επίσημη γραμματειών να προσδιορίσετε αν οποιαδήποτε δεδομένη τοποθεσία Web να λειτουργεί από νομική οντότητα. Μόλις η διαδικασία επαλήθευσης είναι επιτυχής για τον αιτούντα, έχει εκδοθεί το πιστοποιητικό EV SSL κατά το όνομα της εταιρείας (νομική οντότητα), και όχι το όνομα της τοποθεσίας Web. Έτσι Εάν λειτουργείτε μια τοποθεσία Web που ανήκουν σε μια εταιρεία η οποία έχει διαφορετικό όνομα από τον τομέα της τοποθεσίας σας, μην περιμένετε να πάρετε εκδίδεται ένα EV SSL σε στον τομέα-το όνομα της τοποθεσίας σας λειτουργούν.

Προτείνω έντονα σε παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό Extended Validation SSL. Θα οικοδομήσουμε μια εμπιστοσύνη προς το οι επισκέπτες της τοποθεσίας web και παρέχει βεβαιότητα ότι η τοποθεσία Web είναι η επαλήθευση και εξασφαλισμένα.

Πιστοποιητικά SSL λίγα Extended Validation ανασκόπηση

Έχω ένα αγαπημένο μεταξύ εκείνων παρακάτω και είναι Comodo. Γιατί? Επειδή είναι φιλικό, αυτά προσπαθούν σκληρά για να προσαρμόσετε τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο, το πιο σημαντικό πράγμα για μένα να τους αρέσει, ένα μέρος από μια καλή υπηρεσία είναι ότι με επιτυχία είναι ανταγωνίστριες μονοπώλια όπως η υπηρεσία VeriSign. Χάρη σε εταιρείες όπως η Comodo υπάρχει ανταγωνισμός στην αγορά των πιστοποιητικών SSL και προϊόντα ασφαλείας δικτυακό τόπο.

Ωστόσο εγώ, είναι αντικειμενικοί σε αυτό το άρθρο και θα πω ότι το SSL προϊόντα των άλλων παρόχων υπηρεσιών που παρουσιάζονται κατωτέρω πρέπει να είναι αρκετά καλό και είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε τους.

1. Comodo (comodo.com)

Comodo παρέχει εξαιρετική αξία και προϊόντα ποιότητας SSL. Τα πιστοποιητικά EV SSL του κόστους εταιρείας

No comments:

Post a Comment