Monday, December 27, 2010

Συγκρίνετε Web Hosting παροχής με WhoIsHostingThis.com

Σας ποτέ δει το εργαλείο web που είναι φιλοξενία This.com; Αυτή είναι μια τοποθεσία Web που προσφέρει το Διαδίκτυο χρήστες τη δυνατότητα να ελέγξετε που φιλοξενεί οποιοδήποτε όνομα τομέα χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στην whois.sc ή άλλων τοποθεσιών Web που προσφέρουν ένα πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το διακομιστή, διευθύνσεις και άλλες πληροφορίες που οι περισσότεροι χρήστες δεν χρειάζεται και πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Έχω μια αντιστοιχία με Richard, ο άνθρωπος πίσω από WhoIsHostingThis και όταν μου είπε ότι αυτοί ξεκίνησε μια νέα web hosting εργαλείο σύγκρισης, αποφάσισα να γράψω για αυτό.

Δεν είναι η πρώτη προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα τέτοιο εργαλείο – HostMonk είναι το γνωστότερο – αλλά άλλες απόπειρες απέτυχαν να αποκτήσουν σοβαρή ώθηση.

Το νέο εργαλείο για WhoIsHostingThis επιτρέπει στους χρήστες να κάνετε αναζήτηση και να συγκρίνετε web hosting σχέδια χρησιμοποιώντας το είδος του AJAX διασύνδεσης που θα είναι γνωστή στους χρήστες του Web 2.0 τοποθεσίες όπως Kayak.com. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τις δυνατότητες που έχουν ανάγκη, ορίστε τους προϋπολογισμού και δείτε κεντρικούς υπολογιστές που είναι ακριβές ταίριασμα – όλα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μόλις έχετε βρήκαν αποτελέσματα, αυτά να παραγγείλετε μέσω τιμών, χαρακτηρισμούς χρήστη, bestsellers κ.λπ.

Αρκετές εκατοντάδες web hosting κενά σε WhoIsHostingThis, καλύπτονται ήδη από το προφανές – WordPress ή Joomla εγκαθιστά – να αποκρύψουν περισσότερες γλώσσες δέσμης ενεργειών ή Linux βασίζεται.

Ενώ ο αριθμός των επιλογών μπορεί να είναι λίγο συντριπτική για newbies, θα μπορούσε να είναι απλώς το εισιτήριο για τον webmaster που γνωρίζει ακριβώς τι δυνατότητες θέλει – αλλά δεν where to find them. Το εργαλείο καλύπτει 300

No comments:

Post a Comment